Informatii Livrare

Conditii de transport si livrare: Comenzile plasate pana in ora 13:00 se proceseaza in aceeasi zi, cele plasate dupa ora 13:00 sunt procesate a doua zi, iar comenzile plasate in weekend sunt procesate luni dimineata.

Livrarea produselor comandate se efectueaza astfel: Comenzile se livreaza prin intermediul unui serviciu de curierat agreat de hainutepentrupitici.ro (URGENTCARGUS  sau BOOKURIER) si agreat impreuna cu clientul.  Livrarile sunt gratuite pentru comenzile mai mari de 200 lei. Costul livrarilor pentru comenzi mai mici de 200 lei sunt suportate de client si au valoarea de 17 lei.

Expedierea se efectueaza in maxim 72 ore de la data confirmarii comenzii sau platii. Intervalul orar in care se pot efectua livrari este: luni-vineri intre orele 10:00 – 18:00. In zilele de sambata, duminica si sarbatori legale, nu se efectueaza livrari. Termenul de livrare uzual al produselor comandate este de 1-5 zile, in functie de zona si modalitatea de expediere.
In cazul unei comenzi confirmate care nu poate fi expediata (indisponibilitatea furnizorului, deteriorarea produsului sau alt eveniment neprevazut), comanda se va anula si clientul va fi anuntat in cel mai scurt timp posibil. In cazul unor conditii de logistica si/sau aprovizionare care nu permit livrarea in termenul de livrare obisnuit, S.C. SELECT SECURITY SYSTEMS S.R.L. isi asuma dreptul de a extinde acest timp de livrare. In aceste cazuri se va anunta imediat clientul.