Termeni & Conditii

Returul produselor

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Produsul poate fi returnat numai daca se afla in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, produsul trebuind a fi returnat la sediul nostru din Str. Prelungirea Ghencea nr. 45, bl. C1, sc. B, et. 3, ap. 65, Bucuresti. Perioada estimata de rambursare a contravalorii produsului este de cel mult 30 de zile de la tur.
In functie de constatarile realizate referitor la starea produsului si a accesorilor returnate (produs desigilat, incomplet, defect, avariat, etc), S.C. SELECT SECURITY SYSTEMS S.R.L. isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produselor comandate o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa.
Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin posta / curierat. Comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, fiind corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.
Ord. 130/2000. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Limitare de responsabilitate

Fotografiile produselor au caracter strict informativ şi pot conţine accesorii neincluse în produsele livrate sau pot diferi în culoare şi aspect de acestea.
Promoţiile afişate pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. S.C. SELECT SECURITY SYSTEMS S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afişate în ofertă. S.C. SELECT SECURITY SYSTEMS S.R.L.  îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care produsul comandat este indisponibil pentru o perioadă nedeterminată.